Nederlands

Uw communicatie in omzet vertaald.

Een professionele vertaling kan uw klantenbasis exponentieel doen groeien.


U grijpt waarschijnlijk naast een groot aantal buitenlandse klanten enkel omdat uw meertalige communicatie niet voldoet ... of zelfs onbestaand is. LBB Translations lost dit professioneel voor u op.

De globalisering is alomtegenwoordig en de nood aan internationaal ondernemen stijgt steeds, dus het vermogen om te communiceren in een groot aantal talen biedt u een voorsprong op uw concurrenten. We zullen uw onderneming doen groeien via effectieve meertalige communicatie, en bieden hierbij stevige fundamenten aan, zoals vertaling, revisie, copywriting, transcriptie en tolken. Neem contact met ons op, laat ons uw onderneming van een lokaal naar een mondiaal niveau tillen en uw communicatie in omzet vertalen.

Vertaling

LBB Translations biedt vertalingen van de hoogste kwaliteit die de concurrentiekracht van uw onderneming sterk zullen doen toenemen. Ons uitgebreid team van native vertalers zal uw communicatie onder handen nemen en omzetten naar de taal van uw primaire markten. Zo komt er een breed gamma aan nieuwe zakenmogelijkheden voor u open te liggen.

Als u te weten wilt komen hoe we uw onderneming kunnen stimuleren via vertaling, neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Dringende vertaling

We weten dat ondernemen inhoudt dat u vele dringende zaken tegelijk moet behandelen in een korte tijdsspanne. Dat is waarom wij als specialiteit ook dringende vertalingen aanbieden. Misschien heeft u een document dat meteen vertaald moet worden, of een cruciale e-mail naar een buitenlandse klant die dringend verstuurd moet worden ... LBB Translations staat u hierin bij. We bieden een vertaling van kwaliteit in een erg korte termijn.

Corrrecte en efficiŽnte communicatie zal de relatie met uw klanten versterken en bij LBB Translations zijn we trots u hierbij te kunnen helpen.

Transcriptie

Een beslissende zakenvergadering, maar niemand om nota's te nemen? Een managementbespreking die u woord voor woord wilt bestuderen? Succesvol zakendoen hangt vaak af van details, en een minutieuze transcriptie zal u deze details bezorgen.

Hier kan LBB Translations professioneel ingrijpen. We nemen uw audiodocumenten, flashbestanden, embedded streams, en videomateriaal en schrijven deze uit tot de laatste letter. Indien nodig kunnen we deze ook omzetten naar de taal van uw voorkeur.

Revisie

Onduidelijke en ontoereikende communicatie stelt uw onderneming in een slecht daglicht. Om dat te voorkomen is een diepgaande tekstrevisie een efficiŽnt middel. Bij LBB Translations reviseren we uw material (originele teksten, vertaalde teksten etc.) om een taaloutput van hoge kwaliteit te garanderen. Zo helpen we u een positief imago uit te stralen naar uw klanten toe.

Stuur ons gerust een e-mail of bel ons als u bijkomende informatie wenst omtrent tekstrevisie. We staan u met plezier te woord.

Copywriting

Een inspirerend idee kan erg krachtig zijn als het correct wordt beheerd. De vraag is: "Slaagt u erin om uw idee overtuigend over te brengen?" en "Boeit uw boodschap het bedoelde publiek?" Als het antwoord op deze vragen "nee" is, dan bent u elke minuut klanten aan het verliezen.

LBB Translation geeft uw ideeŽn vorm en stelt ze af op de waarden en behoeften van uw klanten. We geven uw communicatie een verrassende wending om zo echt tot uw klanten door te dringen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe nieuwe (potentiŽle) klanten te bereiken en hen in uw verhaal te doen geloven.

Contactinformatie

Calle Gran VŪa, 57, 10 J
28013, Madrid

Telefoon: 634 691 105
E-Mail:
Webpagina:
www.lb-business.com