Norsk

Vi oversetter din kommunikasjon til inntekt.

En kvalitetsoversettelse kan drastisk bidra til vekst av din bedrift.


Du kan tape et stort antall utenlandske kunder fordi din flerspråklige kommunikasjon ikke er tilfredsstillende nok, eller til og med ikke-eksisterende. Med LBB Oversettelse vil det tilhøre fortiden.

Globalisering er i tiden og behovet for internasjonal forretning fortsetter å øke, så evnen til å kommunisere på flere språk tilbyr deg en pangstart overfor dine konkurrenter. Vi vil stimulere din bedrifts vekst gjennom effektiv, flerspråklig kommunikasjon ved å tilby solide byggeklosser, som oversettelse, korrekturlesing, tekstforfatting og tekstoverføring. Ta kontakt og vi vil endre din bedrift fra lokal til global og sørge for at din forretning gir inntekt.

Oversettelse

LBB Oversettelse tilbyr oversettelse av høy kvalitet som vil øke bedriftens konkurranseevne. Ved å åpne et bredt utvalg av nye forretningsmuligheter vil vårt erfarne, innfødte oversettelsesteam vil ta tak i ditt budskap, og oversette det til det språket som brukes i ditt primære målmarked.

Ønsker du å finne ut av hvordan vi kan stimulere din forretning gjennom oversettelse, kontakt oss for et møte.

Øyeblikkelig oversettelse

Vi erkjenner at det å drive forretning krever å takle mange utfordringer innenfor korte tidsrammer. Derfor tilbyr vi øyeblikkelig oversettelse som en spesialitet. Du kan ha et dokument som umiddelbart trenger oversettelse, eller en kritisk e-post til en utenlands kunde som trengs å sende raskt. LBB Oversettelse vil assistere deg i alle disse og flere tilfelle, ved å gi deg en kvalitetsoversettelse med meget kort behandlingstid.

Korrekt og effektiv kommunikasjon vil forsterke ditt kundeforhold og ved LBB Oversettelse vil vi være stolte av å kunne assistere deg med dette.

Referatskriving

Et avgjørende forretningsmøte, men ingen som tar notater? En diskusjon på ledernivå du ønsker å gjennomgå ord for ord? Å gjøre suksess i forretninger avhenger ofte av detaljer, og et presist referat vil gi deg disse detaljene.

Dette er hvor LLB Oversettelse profesjonelt kan komme inn. Vi tar dine lyddokumenter, flash-filer, web-baserte strømmer og videoklipp og skriver dem ut. Om ønskelig kan vi også oversette dem til ethvert språk du måtte ønske.

Korrekturlesing

Din bedrift reflekteres dårlig ved uklar og mangelfull kommunikasjon. Grundig korrekturlesing er et effektivt verktøy for å hindre dette. Hos LBB Oversettelse korrekturleser vi ditt materiale (originale tekster, oversatte tekster etc.) for å sikre høy kvalitet på språket, noe som gir din bedrift et positivt ansikt utad.

Send oss gjerne en e-post eller ring oss hvis du ønsker tilleggsinformasjon om korrekturlesing. Vi vil med glede bidra.

Tekstforfatting

En inspirerende idé kan bli ekstremt kraftfull hvis den håndteres korrekt. Spørsmålet er: "Fikk du presentert idéen på en overbevisende måte?" og "Fenger budskapet ditt det planlagte publikum?" Hvis svaret på disse spørsmålene er "nei", taper du forretning hvert minutt.

LBB Oversettelse kan forme dine idéer og tilpasse dem dine kunders verdier og behov. Vi skreddersyr og spisser ditt budskap for at det skal nå hver og én av dine kunder.

Kontakt oss for mer informasjon om hvordan skape nye kunder og potensiale, og hvordan få dem til å tro på din historie.

Tolkning

Har du et avgjørende ansikt-til-ansikt-møte eller en telekonferanse med en internasjonal, potensiell kunde? Da er det maktpåliggende å kommunisere på kundens språk, om du ønsker å forhandle som likeverdig. Men hva hvis du ikke snakker kundens språk?

LBB Oversettelse vil skaffe den perfekte tolk. En tolk som flytende kan uttrykke dine idéer på kundens språk og nøyaktig kommunisere hva kunden svarer. På denne måten kan du bevise din vilje til å kommunisere og gjøre forretning med kunden, og du kan til fulle ta tak i kundens ønsker og synspunkter.

Kontaktinformasjon

Calle Gran Vía, 57, 10 J
28013, Madrid

Telefon: 634 691 105
E-post:
Web: www.lb-business.com